Ben jij eigenaar van een sportschool of heb je de luxe dat je thuis jouw eigen sportschooltje hebt? In dat geval is de kans groot dat jij overal beeldschermen wil ophangen. Daarop kun je advertenties draaien, leuke filmpjes op afspelen en nog veel meer. Je zou het niet zo snel verwachten, maar de DQ TV beugels kunnen dan een handige gadget zijn tijdens het sporten. Met de stevige en betrouwbare beugels van DQ Wall-Support weet je zeker dat de beeldschermen veilig op zijn gehangen. Daarom zijn DQ TV beugels een handige gadget, ook voor in de sportschool!

TV beugels waar je op kunt rekenen

Als je door de hele sportschool of door je hele huis beeldschermen wil ophangen, dan is veiligheid een groot speerpunt. Je wilt natuurlijk niet dat er ineens zo’n beeldscherm naar beneden komt vallen! Daarom moet je de beeldschermen monteren met TV beugels waar je echt op kan rekenen. De DQ TV beugels spannen echt de kroon in de wereld van de betrouwbare TV beugels. Dankzij het grote assortiment van DQ TV beugels is er voor elke televisie of beeldscherm wel een geschikt model te vinden.

Grote variatie in DQ TV beugels

Niet ieder beeldscherm heeft dezelfde afmetingen of moet op dezelfde manier opgehangen worden. De kans is groot dat je in de sportschool op allerlei aparte plekken een beeldscherm wil plaatsen. Gelukkig is er een grote variatie aan DQ TV beugels. Zo zijn er DQ TV beugels die kunnen draaien of die juist erg plat zijn. Verder zijn er ook stevige DQ TV beugels die je eenvoudig kan kantelen. Ideaal wanneer de muren van de ruimte erg hoog zijn en je vanaf vloerniveau wel het scherm moet kunnen zien. Dat is nog eens een handige eigenschap van zo’n kantelbare of draaibare TV beugel!

Zelf de beugels monteren of niet?

Je kunt dus wel concluderen dat de DQ TV beugels een ontzettend handige gadget zijn voor in de sportschool of voor in huis. Het enige dat nog resteert is de afweging om de beugels zelf te monteren of niet. Alle DQ TV beugels worden vanzelfsprekend geleverd met een duidelijk handleiding. Hierdoor zou je het eenvoudig zelf kunnen doen. Met een boor en wat schroefjes kun je de klus al snel klaren. Ben je alleen totaal niet handig en heb je twee linkerhanden? Dan zou ik toch aanraden om iemand anders de beugels te laten monteren. Soms kun je maar beter het zeker voor het onzekere nemen.