Het vinden van een goede hockeystick kan enig probleem opleveren. Zo begint dat probleem eigenlijk al thuis. Ga je naar de stad om een sportwinkel op te zoeken of bestel je die geweldige hockeystick eenvoudig online. Het aanbod aan hockeysticks is online natuurlijk vele malen groter dan in de stad. Mocht je online een hockeystick bestellen moet je natuurlijk wel enige verstand van zaken hebben. Of je een linkshandige of rechtshandige hockeystick nodig hebt weet je natuurlijk zelf wel. Als je gaat nadenken over het gewicht, de grip en de handelbaarheid van de stick is dit online natuurlijk moeilijker te zien dan in de winkel. In de winkel neem ik je neem over hoe ik stap voor stap uitkwam bij de perfecte hockeystick voor mij. 

Op naar de sportwinkel in de stad

 Persoonlijk vind ik het fijn als ik eerst de hockeystick even kan vasthouden en kan voelen of de stick fijn in de hand ligt. Om deze reden ben ik dus eerst naar de sportwinkel in de stad geweest. Hier heb ik mij laten informeren over de hockeysticks door een meisje dat in de winkel werkte. Blijkbaar was ik precies op het juiste moment gekomen, want het meisje dat mij geholpen heeft bleek haar hele leven te hockeyen en kon mij alles haarfijn uitleggen. Na het uitproberen van enkele hockeysticks kwamen wij samen tot de conclusie dat ik een grote voorkeur had voor de hockeysticks van lichtgewicht. Verder sprak het design van de adidas hockeystick mij het meeste aan. Die drie strepen zorgen gewoon voor een sportieve uitstraling waardoor je het gevoel hebt dat je sneller gaat. Jammer genoeg waren ze in de winkel bijna door de voorraad aan adidas hockeysticks heen. De kleur die ik in gedachte had namelijk babyblauw was niet meer verkrijgbaar. Een klein beetje teleurgesteld ben ik toen naar huis gegaan. 

Tijd om online opzoek te gaan

Okee ik moet toegeven dat ik een klein beetje baalde toen ik in de winkel wel goed geholpen werd, maar het aanbod gewoon super klein was. Gelukkig heb ik je al verteld dat het aanbod online vele malen groter is dan het aanbod in de fysieke winkels. Dus op naar Google en opzoek naar hockeysticks. Het aanbod online is echt mega groot. Dus hoe kies je nu de beste online winkel uit om je hockeysticks bij te bestellen. Ik doe dit altijd op basis van de recensies. Na het lezen van tientallen recensies van diverse sites heb ik mijn oog laten vallen op hockeyspullen.nl. De recensies waren super en ook nog is snel geleverd. Dus voortaan koop ik mijn hockeysticks op hockeyspullen.nl.