Bauerfeind ergopad_run-walk_product_front_1000 378 5005 0000 336
Bauerfeind ergopad_run-walk_product_back_1000 378 5005 0000 336inlegzolen run walk bauerfeind details

Bauerfeind ErgoPad run & walk inlegzolen

€49,95

De sport inlegzolen voor joggen, wandelen en nordic walking.

De Ergopad run & walk inlegzolen dempen de schokken die ontstaan bij de landings- en afstootfase die bij deze sporten vooral ontstaan.

Meer informatie

Selectie wissen

Product Description

Hardlopen, joggen, wandelen en nordic walking zijn populaire recreatiesporten. Ze hebben één ding gemeen: Ze belasten de voet vooral in de landingsfase en afstootfase. De ErgoPad run & walk inlegzool dempt deze schokken in de voorvoet & achtervoet op doeltreffende wijze door middel van een polstering. Dit leidt merkbaar tot meer comfort, omdat de flexibele weightflex-kern de voetwelvingen licht ondersteunt en zo de natuurlijke gang- en loopdynamiek verbetert.

Eigenschappen

 • Verhoogt het comfort
 • Stimuleert de voetspieren en verbetert de motoriek
 • De bekleding is antibacterieel en dus geurwerend
 •  

  Meer comfort op lange afstanden
  Gelijkmatig terugkerende standfasen en zwaaifasen, gecombineerd met sporadische zijwaartse bewegingen zijn kenmerkend voor hardlopen, joggen, wandelen en nordic walking. Deze lineaire bewegingspatronen belasten de voor- en achtervoet, vooral bij langere afstanden. Het gevolg is vaak een pijnlijke hiel, of klachten met betrekking tot de achillespees of het scheenbeen. De ErgoPad run & walk inlegzooltjes gaan deze overbelasting tegen door de bal en de hiel van de voet gericht te dempen. Dit loopt duidelijk comfortabeler, vooral op lange afstanden.

   

  Ondersteuning voor de voet
  De weightflex-X, de inlegzoolkern, bestaat uit twee verschillende, vaste kunststoffen. Deze kunststofcomponenten in combinatie met de X-vorm maken de kern stabiel en tegelijkertijd zeer flexibel. Zo kunnen de sport inlegzolen de voetwelvingen ondersteunen zonder de natuurlijke beweeglijkheid van de voet te beperken. De ondersteunende voetspieren worden ontlast en zijn dus minder snel vermoeid. Bovendien stimuleren de sensomotorische spots de voetspieren en verbeteren de motorische vaardigheden.

   

  Past in vrijwel alle sportschoenen en wandelschoenen
  De inlegzoolkern is omgeven door duurzaam polyurethaan zachtschuim. Ondanks de geringe dikte heeft dit materiaal zeer goede stootdempende eigenschappen. De ErgoPad run & walk inlegzooltjes zijn dan ook zeer dun en past in de meeste sportschoenen en wandelschoenen.

   

  Indicaties

 • Voorkomen en behandelen van klachten tijdens het sporten met een licht tot uitgesproken doorgezakte spreidvoet of een lichte holvoet
 • Voorkomen en behandelen van klachten door sportspecifieke overbelasting
 • Additional Information

  Kies uw schoenmaat

  36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

  Merk

  Bauerfeind

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews.

  Be the first to review “Bauerfeind ErgoPad run & walk inlegzolen”

  schouderbandage omotrain bauerfeind